Het team

Carbyn bestaat uit een team van diverse maar complementaire expertises. Van slimme gebiedsontwikkelaars, krachtige netwerkbouwers, procesbegeleiders en asset overdracht experts, tot creatieve workshopleiders en visuele denkers. Door onze krachten te bundelen met onze opdrachtgevers zijn we in staat complexe uitdagingen te tackelen die altijd resulteren in oplossingen met commitment en resultaat.

Karin van den Boer Organisatieadviseur

 
"Met toewijding, oprechtheid en enthousiasme wil ik ervoor zorgen dat organisaties op een positieve manier kunnen ontwikkelen en ga ik complexe uitdagingen niet uit de weg!"

Rosanne Boudestijn Communicatie- en marketingadviseur

 
"Ik krijg er energie van mensen en organisaties te versterken met behulp van aansprekende beelden. Ik wil de vuurtjes aanwakkeren met mijn creativiteit, waardoor de kern wordt geraakt en daarmee enthousiasme ontstaat!"

Arno Knaap Proces- en projectmanager


"Ik heb de ambitie een bijdrage te leveren aan toonaangevende infrastructuur projecten. Mijn passie is de project- en de beheersorganisatie met elkaar te verbinden."

Michiel van Lopik Relatiemanager & commercie


"Ik krijg energie van het ontwikkelen van talent en met deze talenten bouw ik ecosystemen!!!"

Laury Oosthoek Projectleider


"Ik help jou graag bij het realiseren van verbinding tussen overheid en veld, om samen tot duurzame oplossingen voor vraagstukken in het maatschappelijke domein te komen."

Wilbert van Pampus Proces- en projectmanager


"Ik ontrafel complexe projecten waarin alle teamleden succesvol hun rol vervullen. Doel daarvan is bij de eindstreep alleen maar winnaars te zien, want je hebt pas gewonnen wanneer iedereen daar een goed gevoel aan overhoudt!"

Cees Paul Proces- en projectmanager


"Ik organiseer met enthousiasme, ervaring en empathie complexe maatschappelijke opgaven!"

Liza Thole Consultant projectbeheersing


''Door de mens centraal te zetten in alle vraagstellingen werk ik met enthousiasme aan passende oplossingen en mooie resultaten op gebied van projectbeheersing''.

Arjan Tersteeg Financieel expert


"Mijn uitdaging is het vinden van eenvoudige en toepasbare oplossingen voor complexe financiƫle of fiscale vraagstukken. Hiermee help ik organisaties om hun doelstellingen effectief en efficiƫnt te realiseren."

Contact

06 23 39 91 46