Onze producten

Carbyn heeft verschillende producten beschikbaar die altijd resulteren in oplossingen met commitment en resultaat. Onze producten zijn gericht op de overheids-, (rail-)infrastructuurbranche. Bekijk hieronder ons productaanbod.

Asset Control

Waarom aan de slag met Asset Control?
Bij grote rail- en infraproject hebben de assets een maatschappelijke functie waarin veiligheid en betrouwbaarheid essentieel is. Om de betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen is het noodzakelijk om op elk gewenst moment te beschik over de actuele informatie en de status van de assets. Hoe je dat doet? Door ordening vanuit een asset management perspectief op te zetten en te vullen kan het infraproject en de assetmanagement organisatie op elk gewenst moment de status van een asset bepalen en daardoor ben je als organisatie in control.

Voor wie zijn deze producten geschikt?
Organisaties die Asset Management uitvoeren of infrastructuur realiseren op het gebied van:

  • Railinfrastructuur
  • Luchthaveninfrastructuur
  • Weg- en water infrastructuur

Ontdek de producten

Cultuur community

Waarom aan de slag met cultuur?
Het culturele veld is flink veranderd. Hoe ga je om met dit nieuwe landschap? Onze experts kunnen je hiermee helpen. Wij geloven dat het realiseren van sterke verbindingen met een goede invulling van een regierol zorgt voor een krachtig cultureel veld. Dit doen we door het realiseren van duurzame netwerksamenwerkingen. Wij nodigen jou om actief deel te gaan nemen aan de ontwikkeling van dit geweldige domein!

Voor wie zijn deze producten geschikt?

  • Gemeenten
  • Culturele organisaties

Ontdek de producten

Regie op de leefomgeving

Waarom aan de slag met regie op de leefomgeving?
We zien dat de implementatie van deze omgevingswet zorgt voor een andere manier van werken. Dat vraagt heel wat van jou en de medewerkers van jouw organisatie. Om dit succesvol te laten verlopen zijn medewerkers nodig die binnen en buiten de organisatie verbindingen kunnen leggen. Carbyn laat jouw organisatie meebewegen in deze nieuwe manier van werken.

Voor wie zijn deze producten geschikt?

  • Gemeenten
  • Waterschappen
  • Provincies

 Ontdek de producten

Contact

06 23 39 91 46